Om oss

FixMob AS

Vi er en ny IT bedrift med hovedkontor på Karmøy som startet i 2020, vi har stort fokus på privat og bedriftmarkedet. Vi har over 35 år med samlet erfaring innenfor vårt område. Servicen er der vår lidenskap ligger, derfor tilbyr vi garanti på jobbene vi gjør. Tjenestene vi tilbyr skal være betryggende på at skulle noe skje innen garanti tiden, vett du at du får hjelp uten n

oe bry. Vi gjør vårt ytterste for å ha Norges mest fornøyde kunder, med blandt annet god bransje erfaring og kort leveringstid. Vi har allerede dannet oss en kundebase som har gitt oss gode tilbakemeldinger. Vi er veldig stolte over dette, det motiverer oss til å fortsette med det vi er best til.

Vi reparerer mobiler av alle typer (iPhone, Samsung, Huawei, Xaomi -og mer!). Vi er også en av få som reparerer iPad, Samsung Nettbrett og flere andre typer. PC & Mac er også en ting vi gjør de fleste servicer på, listen blir veldig lang om vi skal ramse opp absolutt alt vi gjør, så ikke vær blyg, spør oss så vil du få svar.

Vi tilbyr å reparere produktet ditt hjemme hos deg om dette er ønskelig.*
Vi tilbyr henting og levering av dine produkter om det er ønskelig.* 

Velkommen til oss 
Hilsen alle oss i Fixmob.no